Kék hírek, bulvár

2008.02.07. 06:13

Kitüntetéssel jutalmazták három évtizedes munkáját

A harminc éves szolgálati jellel tüntette ki Dr. Bencze József országos rendÕrfÕkapitány Dr. Orosz Gyula rendÕr ezredest, rendÕrségi fÕtanácsost.

HEOL

Az országos rendÕrfÕkapitány megköszönte dr. Orosz Gyula három évtizedes munkáját és helytállását, s fiának, a szintén rendÕrként dolgozó Orosz Péternek is sok sikert kívánt pályáján. Azonban nemcsak a fia, hanem már az édesapja is ezen a területen mozgott, így elmondható, hogy valódi rendÕrdinasztia az övék. A nagypapa, Orosz Illés ezredes Eger város rendÕrkapitányaként vonult nyugállományba.

Dr. Orosz Gyula pályája

1978-ban a Katonai FÕügyészség Belügyi Osztályán kezdett dolgozni. 1980-ban került a Heves Megyei RendÕr-fÕkapitányságra, bÛnügyi területre, ahol végig járta a különbözÕ beosztási szinteket. Volt fÕnyomozó, csoportvezetÕ,1986-tól megbízott, majd kinevezett vizsgálati osztályvezetÕ. 1991-tÕl – jelenleg is – a fÕkapitány bÛnügyi helyette

Dr. Orosz Gyula 30 éves szolgálatát bÛnügyi területen töltötte. BÛnügyi helyettesként már 17. éve teljesít szolgálatot. Magas színvonalon irányítja a központi és a helyi bÛnügyi szervek munkáját. BÛnügyi érzékenysége, a feladat iránti személyes elkötelezettsége nagymértékben hozzájárul a megye eredményeihez. A fajsúlyosabb bÛncselekm ények helyszínén személyesen irányít, a bÛnügyi csapat részévé válik. VezetÕként is ügycentrikus, figyelme minden részletre kiterjed, s erre a szemléletre, munkamódszerre nevelte munkatársait is. Szigorú, precizitást, szakszerÛ munkát követelÕ, következetes parancsnok, aki egyben rendkívül emberséges is. Szakmai tudását naprakészen tartja, s ezt elvárja vezetÕ és beosztott munkatársaitól is. Nem csak a bÛnügyi állomány bizalmát és tiszteletét élvezi, hanem a megye rendÕrei körében az egyik legnépszerÛbb vezetÕ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!