Kék hírek, bulvár

2013.02.08. 07:45

Vendégségbe érkezett, végül kirabolták és kidobták a házból

A Hatvani Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy boldogi házaspár ellen.

HEOL

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szerdán délután egy boldogi férfi vendégségbe ment a szintén boldogi férfihoz és annak feleségéhez. A délután folyamán mindhárman italoztak. A vendég magával vitte az előzőleg vásárolt élelmet is (margarin, párizsi, kenőmájas és egy darab paprika), amelyet a vendéglátók elkértek tőle, ám ezt a férfi elutasította, és tovább folytatták az italozást.

Később a vendéglátók a sértett figyelmetlenségét kihasználva ellopták tőle a táskáját, majd pénzt kértek kölcsön, aki ezt szintén megtagadta. Mindezek után a házaspár bántalmazni kezdte a sértettet, elvették a pénzét és a mobil telefonját is, majd kilökdösték a lakásból.

A férfi a bántalmazás következtében előre láthatólag 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Hatvani Rendőrkapitányság nyomozói a boldogi párt gyanúsítottként hallgatták ki, és elrendelték az őrizetbe vételüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!