Kék hírek, bulvár

2015.09.23. 15:30

Autóbalesetet szenvedett az egyik egri vízilabdázó

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szerdán Eger és Ostoros között.

heol.hu/egrivizilabda.hu

Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferens a heol.hu érdeklődésére elmondta: az elsődleges adatok szerint Eger és Ostoros között egy kanyarban az egyik személyautó áttért a másik autó forgalmi sávjába, s utóbbi, hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt, így csak érintőlegesen ütköztek össze.

Úgy tudjuk, a balesetben egy ember könyebben megsérült.

Az eset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

15:20

A heol.hu információi szerint a balesetben az egyik egri vízilabdázó, Hosnyánszky Norbert sérült meg. Úgy tudjuk, mentővel Budapestre szállították kórházba, sérülései nem súlyosak, de a ma esti meccsen nem vesz részt.

- Nem történt eszméletvesztés és szerencsére nem tűnik komolynak a sérülés. Ezt már dr. Halmos Péter csapatorvos árulta el, aki annyit fűzött hozzá az esethez, hogy a biztonság kedvéért mentővel Budapestre szállították „Hosit”, hogy a válogatott doktora is megvizsgálhassa - írja az egrivizilabda.hu.

Hozzátették: Dr. Gábor Antal aztán szerencsére jó hírekről számolt be, hiszen a játékosnak nincs agyrázkódása, az MR-vizsgálat nem mutatott különösebb problémát és idegrendszeri tünet sem jelentkezett. Hosnyánszky nyakán ugyanakkor rögzítő található, könnyebb sérüléseit pedig rögtön ellátták, elvileg holnap már haza is engedik a kórházból.
  
Ez nyilván azt is jelenti, hogy az egriek kiválósága biztosan kihagyja a szerda esti, Miskolc elleni bajnokit, azt egyelőre ugyanakkor nem tudják megmondani, mennyit kell kihagynia a sárga-kékek ötösének.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!