Kultúra

2008.01.26. 09:04

Bruckmann Balázs is kampányol a főiskoláért

Negyedik és egyben utolsó nyílt napját tartja ebben a szemeszterben ma a Károly Róbert Főiskola.

HEOL

A 11.00 órától kezdődő rendezvényen az érdeklődők a felvételi eljárás tudnivalóiról, a pontszámítás módjáról, az egyes szakokról, a hallgatói juttatási térítési rendszer legfontosabb elemeiről kaphatnak tájékoztatást. A jelentkezők feltehetik kérdéseiket is, de a főiskola munkatársai a felvételi lap kitöltésében is segítségükre lesznek. Az érdeklődőket a főiskola hallgatói forró teával és pogácsával fogadják.

A rendezvényen ott lesz Bruckmann Balázs is, akit az egyik népszerű hazai sorozatból ismerhetnek a fiatalok. A továbbtanulni vágyókkal beszélgetve elmondja majd, hogy ő miért a gyöngyösi főiskolát választotta. Egy már végzett hallgató, az egyik hazai bank osztályvezetőjeként dolgozó Szarka László is elmeséli, hogy hogyan segítette őt karrierjében az intézményben megszerzett tudás.

Végezetül sor kerül a főiskola által meghirdetett nemzetközi tanulmányi verseny lezárására is. A döntőbe jutott 140 versenyzőnek ma írásban kell bizonyítania. A dolgozatokat a tanárok azonnal kijavítják, így lesznek olyanok, akik nyereménnyel vagy akár a biztos felvételi tudatával térhetnek haza a programról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!