Közelgő határidő

2022.02.10. 13:11

Keddig lehet jelentkezni a felsőoktatásba

Jövő kedd éjfélig lehet jelentkezni az ősszel induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre a www.felvi.hu oldalon elérhető E-felvételiben – közölte az Oktatási Hivatal (OH) csütörtökön

A hivatal közleménye szerint a www.felvi.hu honlapon közzétett felvételi tájékoztatóban a teljes képzéskínálat és a jelentkezéshez szükséges valamennyi információ elérhető, továbbá pontszámító kalkulátor és kisfilmek segítik az érdeklődőket a jelentkezési folyamatban.

Díjmentesen három helyre lehet jelentkezni, és egyenként 2000 forintos kiegészítő díjért további három hely is megjelölhető –  írták, hozzátéve: a kiegészítő díj befizetési határideje is február 15-e éjfél.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a jelentkezés hitelesítés nélkül érvénytelen. 

A jelentkezések február 20. éjfélig hitelesíthetők Ügyfélkapuval vagy az E-felvételiből kinyomtatott, aláírt és az Oktatási Hivatal címére postán elküldött hitelesítő adatlappal – olvasható a közleményben.

Borítókép: Államvizsga a Nyíregyházi Egyetemen 2022. január 20-án / Kelet-Magyarország / Sipeki Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában