Az Igazság órája

2024.03.03. 10:10

Beérett a jobboldali kapcsolatépítés Washingtonban (videó)

Tegyük naggyá együtt Amerikát és Európát!

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszél a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia megnyitóján a Bálna Budapestben 2023. május 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Nagyon hasznos volt maga az út és a tapasztalatgyűjtés, immáron sokadjára – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Szánthó Miklós, az AK főigazgatója, azzal kapcsolatban, hogy részt vett és beszédet mondott a washingtoni CPAC-en, ott volt az első CPAC nemzetközi csúcstalálkozón és a központ könyvbemutatóján többek között Kari Lake arizonai republikánus szenátorjelölttel. 

Látszik, hogy az a munka, a nemzetközi és kifejezetten a transzatlanti kapcsolatépítés, amit mi és más jobboldali agytrösztök végeznek Magyarországon, meghozta a gyümölcseit. Ha Donald Trumpot novemberben újra elnökké választják, akkor ennek még több pozitív hozadéka lesz

– fejtette ki. 

Donald Trump el tudja hozni a békét

– érvelt Szánthó Miklós. Ha ő lenne (és reméljük lesz újra) az elnök, akkor nem szerveznének influenszertüntetést az amerikai nagykövetség szócsövei, nem finanszíroznák Sorosékkal azokat, akik alá akarják ásni a demokratikusan megválasztott magyar kormány legitimitását. 

Hozzátette: Mi azzal tudunk segíteni amerikai barátainknak, hogy bemutatjuk a világnak, hogy egy republikánus vezetés jobb lenne. Azzal tudunk nekik segíteni, hogy ha felmutatjuk, hogy az amerikai és a magyar jobboldal között szoros a kapcsolat. 

Azzal tudunk bosszút állni az ellenségeinken és a baloldalon, ha felmutatjuk, hogy Magyarország sikeres a nemzetközi térben is 

– hangsúlyozta a főigazgató. 

Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója az AK és a The Heritage Foundation közös rendezvényén mondott beszédet, amelynek témája a genderideológia veszélyei voltak. Orbán Viktor és Donald Trump közelgő találkozójával kapcsolatban elmondta: 

a magyar miniszterelnök és Trump között nagyon jó a személyes viszony. A nagy kérdésekben egyetértés van közöttük. Ezekre kell fókuszálni. 

Az Igazság órájának vonatkozó adását itt tudják megtekinteni: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában