Hirdetés

2023.09.19. 14:53

Munkalehetőségek gyártói és termelői környezetben Pécsen

A gyártás és termelés területén előforduló álláslehetőségek Pécsen is széles skálát ölelnek fel. Ezen pozíciók között számos álláskereső találhatja meg a számára ideális elhelyezkedési opciót, legyen szó magasan vagy alacsonyan képzett, tapasztalt vagy még pályakezdő munkavállalókról. Ilyen típusú állások egyebek mellett a PecsAllas.hu kínálatában is gyakran elérhetőek, ami mindenképpen indokolttá teszi a portál nyomon követését álláskeresői részről. Íme néhány példa az itt előforduló munkakörökre!

Heol.hu

Forrás: PecsAllas.hu

Gépkezelő

A gépkezelői pozíció egy meglehetősen gyakran visszatérő lehetőségnek számít a gyártás, termelés álláskategórián belül. Nemrégiben egy csomagolóanyagok gyártásával foglalkozó pécsi vállalat hirdette meg ezt a munkakört, ahol is az alapvető feladatot a termelés során keletkezett selejt fóliák újrahasznosítása jelenti, méghozzá egy regranuláló gép segítségével.

A pozíció betöltéséhez legalább alapfokú végzettségre (8 általános) van szükség. Emellett a személyes tulajdonságok tekintetében kiemelt fontossággal bír a precíz és pontos munkavégzés képessége, a csapatjátékos attitűd, továbbá a tanulási hajlandóság.

Elektronikai műszerész 

Elektronikai műszerész lehetőségek ugyancsak előfordultak már a PecsAllas.hu kínálatában. A közelmúltban például egy mérleggyártással foglalkozó cég hirdetett pályázatot erre a munkakörre, amelynek betöltésével olyan feladatok járnak együtt, mint például az elektronikus mérlegek helyi javítása, karbantartása és telepítése, az ügyfelekkel és partnerekkel való kapcsolattartás, valamint a mérleghitelesítésben való közreműködés. Az esélyes pályázáshoz pedig műszerész végzettségre, illetve B kategóriás vezetői engedélyre van szükség.

Műszaki előkészítő

A sorból a műszaki előkészítői pozíció sem maradhat ki, amelynek megjelenése szintén nem szokatlan a pécsi állásportál felületén. Legutóbb egy építőipari cég hirdette ezt a munkakört, ahol is a feladatok listája a magasépítési projektek előkészítéséből, a műszaki kérdések egyeztetéséből, a gyártói és kereskedői kapcsolattartásból, továbbá különböző adminisztratív tevékenységekből tevődött össze.

A pozícióhoz kapcsolódó elvárásokat a munkáltató az építőipari szakirányú végzettségben, a releváns szakmai tapasztalatban, valamint a B kategóriás jogosítványban határozta meg. Mindemellett pedig a német vagy angol nyelvtudás külön előnyt jelentett a pályázatok elbírálása során.

Termelési technikus

Végezetül a termelési technikus pozíciót is érdemes megemlítenünk, mint potenciális opciót a gyártói és termelői álláslehetőségek között. A legutóbb előforduló ilyen jellegű munkakör kapcsán az alapvető feladatokat a termékek gazdaságos és határidőre történő legyártása, az általános üzemi rend fenntartása, az alapanyagok megfelelőségének ellenőrzése és dokumentálása, valamint a termelési folyamatok felügyelete jelentette.

Ezen tevékenységek ellátásához pedig műszaki végzettségre, az MS Office programok felhasználói szintű ismeretére, továbbá termelői dolgozók koordinálásban szerzett tapasztalatra volt szükség. Ezenkívül a személyes tulajdonságok kapcsán a csapatjátékos mentalitás, illetve a többműszakos munkavégzésből adódóan a rugalmasság számított kiemelten fontos kvalitásnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában