Sport

2008.12.05. 20:56

Nyerhető mérkőzésen maradt alul az Agria RC

Szoros szettek után szenvedett ma újabb vereséget a Szabóker-Agria RC Eger női röplabda-csapata. Az NB I. Ligabajnokság 11. fordulójában Szombathelyen maradtak alul a megyeszékhelyi lányok.

S. K.

NB I. Ligabajnokság, alsóház, nők
A 11. forduló mérkőzésén:
Haladás VSE – Szabóker-Agria RC Eger
3-1 (25, 21, -19, 22)
Szombathely, 50 néző. V.: Kárádi G., Kiss Z.
EGER: Petrás, Kovács B., Juhászné Tóth M., Imreh, Bede, Tóth E. Cs.: Ebergényi K. (liberó), Kovács A. Játékos-edző: Juhászné Tóth Mária.
Az eredmény alakulása
1. játszma: 8-2, 16-12, 23-24
2. játszma: 5-8, 16-11, 23-21
3. játszma: 6-8, 16-15, 19-24
4. játszma: 7-8, 16-15, 22-21
A hosszú, kimerítő utazás mellett meghatározó játékosaik (Dobos Erika, Kolman Viktória, Dancs Renáta) hiányát is megérezték a megyeszékhelyi lányok, ami rányomta a bélyegét a mérkőzés forgatókönyvére. Csakúgy, mint az előző fordulókban ismét szoros szettek után alakult ki a végeredmény, ami ezúttal sem az egrieknek kedvezett. Minden erőfeszítés hiábavalónak bizonyult, hiszen a játszmák végjátékában ismét lankadt a figyelem, amit könyörtelenül megtorolt a házigazda. Nyerhető mérkőzésen maradt alul az Agria RC, ismét azok a hibák kerültek felszínre, amelyek az elmúlt találkozókon is jellemezték a gárdát.
Juhászné Tóth Mária: - Ismét egy nyerhető meccset veszítettünk el a végjátékban mutatott fegyelmezetlenségünk miatt.

Gáspárdy György ügyvezető tájékoztatása szerint a találkozó után egy korábbi sportszerűtlen cselekedete miatt Bede Kingától megvált a klub.
Sűrű a program az agriások számára, hiszen Petrás Dalmáéknak a hét utolsó napjára is marad feladat. A 12. forduló mérkőzésén a Palota-Böllhoff együttese látogat a megyeszékhelyre. A találkozó 11 órakor kezdődik a helyszín a Neumann szakközépiskola tornaterme lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!