Sport

2009.01.02. 14:50

Sportos szilveszter: Barsai aludt, Nyéki beteg volt

Az esztendő utolsó napján sokan sokféleképpen búcsúztatták az óévet. Összeállításunkban arról érdeklődtünk megyénk sportolóinál, sportvezetőinél, edzőinél, ki hol töltötte a szilveszter estét.

Sike Károly

Molnár Balázs, a Gyöngyösi AK-Ytong NB III-as labdarúgó-csapatának középpályása:
– Korábbi játékostársaim, akikkel még a GYAK ifjúsági csapatában szerepeltem együtt, illetve jelenlegi csapatársaim közül Huszár Dávid csatlakozott hozzánk, s szilveszter napján a főváros felé vettük az irányt. Ott a Club Inside nevű szórakozóhelyen búcsúztattuk az óévet. Mintegy nyolcan-kilencen keltünk útra, és nyugodtan kijelenthetem, nagyon jól éreztük magunkat. Az átmulatott éjszaka után egy kedves ismerősünknél pihentük ki a fáradalmakat.

Nigrínyi Tibor, a Budapest Bank Férfi Ligában szereplő Gyöngyösi Főiskolai KK kézilabda-csapatának balszélsője:
– Nálunk már mintegy négy-öt éve hagyomány, hogy december 30-án, úgynevezett előszilveszteri bulit tartunk, az év utolsó éjszakáját pedig rendszerint otthon, a párommal töltöm. Kedd éjszaka Budapesten, a Club 88 nevű szórakozóhelyen jártunk, mintegy 30–40 fős baráti társaság tagjaiként, köztük egy-két korábbi csapattárssal, Somogyi Balázzsal és Vass Zoltánnal. A hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, rendkívül jól éreztük magunkat.

Gömöri Ottó, a Hatvani Lokomotív megyei II. osztályú labdarúgó-csapatának edzője:
– Mintegy két-három éve már leginkább itthon, családi körben búcsúztatjuk az óévet. Akikkel korábban jártunk szórakozni, jórészt munkahelyi elfoglaltságaik miatt, az utóbbi időben már nem tudtak erre időt szakítani, így mi sem mentünk sehová. Késő délutánig nálunk voltak a gyerekek, együtt ebédeltünk, beszélgettünk, majd ők a baráti társaságukkal mentek az éjszakába. Én a feleségemmel maradtam, és nyugodt, békés környezetben töltöttük a 2008-as év utolsó óráit.

Mészáros Sándor, a Hevestherm-Hevesi SE megyei I. osztályú labdarúgó-csapatának csatára:
– Egy nagyon kedves barátom meghívására lakóhelyünkön, Füzesabonyban voltunk házibuliban. A mintegy 15 fős társaság igazi szilveszteri hangulatot varázsolt, nagyon sokat énekeltünk az est folyamán. Egészen hajnalig tartott a mulatozás, amit a gyerekek legnagyobb örömére kis tűzijáték is színesített. Több meghívást is kaptunk szilveszteri bulikba, korábbi játékostársaim is szerveztek összejövetelt, ezzel együtt, úgy érzem, nem döntöttünk rosszul.

Pásztor Gergely, a Juhász ''99-Füzesabonyi SC NB II-es férfi kézilabda-csapatának szakosztályvezetője:
– Kezd hagyománnyá válni, hogy egykori főiskolás társaimmal együtt nálunk töltjük az év utolsó napjait. A mintegy 7–8 fős csapat három napot volt itt. Közös főzések, baráti mulatozások közepette búcsúztattuk az óévet. Tavaly is hasonló forgatókönyv szerint zajlottak az események, könnyen lehet, hogy jövőre is ebben a körben töltjük a szilvesztert, hiszen év közben a különböző elfoglaltságok miatt szinte nem is tudunk találkozni.

Barsai Emese, a Tranzit Tüzép SC Eger NB I-es női asztalitenisz-csapatának játékosa, a MOATSZ főtitkára:
– Nekem az év utolsó napja is munkával telt, s miután hazaértem a budapesti lakásomba, hamar ágynak is dőltem. Így mondhatjuk, átaludtam az év végi hajrát. Számomra nem túlságosan lelkesítők a szilveszteri bulik, az utóbbi években nem sikerültek túl jól ezek az összejövetelek, így idén nem is nagyon erőltettem. Ha szórakozni szeretnék, bármikor megtehetem, ezeket a kötelező partikat nem igazán kedvelem.

Herczeg Lilla, világbajnok egri karatéka: – Hat fős baráti társaságban, köztük főiskolai csoporttársakkal, edzőtársakkal a megyeszékhelyen működő Resident Clubban töltöttük a szilveszter estét. Kitűnő volt a hangulat, nagyon sokat beszélgettünk, viccelődtünk. Az utóbbi néhány évben rendszerint házibuliban búcsúztattuk az óévet, most azonban mégis úgy gondoltuk, kicsit rendhagyó módon, szakítunk ezzel a hagyománnyal és belevetjük magunkat az éjszakába. Nem csalatkoztam, kitűnően éreztük magunkat.

Nyéki Balázs, a ZF-Eger OB I-es férfi vízilabda-csapatának irányító játékosa:
– Miután a karácsonyi ünnepek idején lebetegedtem, számomra nem volt teljesen felhőtlen a szilveszter. A sógoromékkal, illetve a párommal a Kaktusz nevű fővárosi étteremben foglaltattunk asztalt és ott szolidan búcsúztattuk az óévet. Nagyon finom sült malacot és libamájat vacsoráztunk, majd éjfélkor koccintottunk a boldogabb új évre. Miután még most sem vagyok teljesen egészséges, a hajnalig tartó mulatozást mellőzve, nem sokkal éjfél után indultunk is haza.

Kolman Viktória, a Szabóker-Agria RC Eger NB I-es ligabajnokságban szereplő női csapatának játékosa:
– December 30-án az egyik nagyon kedves csapattársunknál, Dancs Renátánál tartottunk előszilvesztert. Szinte az egész csapat ott volt, kiválóan éreztük magunkat. Iszogattunk, beszélgettük. A szilveszter estét baráti társaságban, házibuliban töltöttem. Mivel nagyon szeretek sütni-főzni számomra szimpatikusabb egy baráti összejövetel valakinél, mint sem zsúfolt szórakozóhelyen múlatni az éjszakát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!