Sport

2010.01.24. 18:27

Nyíregyházán nem tudta hozni pénteki játékát az Agria RC

A röplabda NB I-es Ligabajnokság alapszakasza második körének 9–12. helyért zajló küzdelmeiben vasárnap Nyíregyházán vendégeskedett a GMR Group-Agria RC Eger női csapata.

S. K.

A pénteki, Veszprémi Egyetem SE elleni győztes mérkőzés (3–0), valamint a korosztályos, diákolimpiai mérkőzések okozta fizikai és szellemi fáradtság érezhető volt az agriásokon, akik ezúttal meg sem tudták közelíteni a két nappal ezelőtti remek teljesítményüket. Az ex-egri Natalia Akimovát is felvonultató Nyíregyházi Főiskola SE mindenben a fiatal egriek fölé nőtt, s bő egy óra küzdelem után végleg megadásra késztette az Agriát. Az egri lányok ugyan igyekeztek tartani a lépést a vendéglátóval, ám ezúttal tarthatatlan volt a rivális. A Nyíregyháza ezzel újabb előnyt harcolt ki a pontvadászatban.

Nyíregyházi Főiskola SE – GMR Group-Agria RC Eger 3–0 (18, 17, 16)
Nyíregyháza, 50 néző. V.: Vári P., Donkó Z.
EGER: Petrás, Kovács B., Zacharné Helli H., Imreh, Dancs, Tóth E. Cs.: Dobos, KOLMAN. Edző: Juhászné Tóth Mária.
Az eredmény alakulása
1. játszma:        7–8        16–11        23–18
2. játszma:        8–5        16–12        23–16
3. játszma:        8–5        16–11        23–16

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Egri részről leginkább Kolman Viktória (szemből) dicsérhető. Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Juhászné Tóth Mária: – Natalia Akimova ismét jól játszott és remekül fogta össze a nyírségi csapatot. Sajnos azt kell, hogy mondjam, a szezon eddigi leggyengébb játékát nyújtottuk, így nem kerülhettük el a vereséget.

Következik: GMR Group Agria RC Eger – Bitt-Kaposvári NRC, február 7., vasárnap, 14.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!