Sport

2012.02.18. 06:02

A mátraiak shotokánozói a palócoknál vitézkedtek

Csapatban a harmadik helyen végzett Mátrai Karate-do Sportegyesület a Palóc Karate Szövetség utánpótlás versenyén.

B. Cs.

Heves és Nógrád megye tagszervezetei részéről a JKA shotokan karate stílus 99 gyakorlója indult a balassagyarmati viadalon, amelynek végén Pol Péter, a gyöngyösiek vezetőedzője elégedett volt 14 tatamira lépett karatékájának teljesítményével.

– A haladóknál az éves edzésmunka meghozta a várt eredményt – közölte az első danos mester. – Az V. korcsoportban csak egyesületünk versenyzői jutottak a döntőbe és szerezték meg az első négy helyezést. Akik nem léptek a dobogóra, azok is becsülettel helytálltak.

A gyöngyösiek dobogósai. Aranyérmesek: Maruzsi Domonkos (kumite, IV. korcsoport), Bodócs Dániel (kata, V.), Juhász Keve (kumite, V.), Maruzsi Csenge (kata, VI.). Ezüstérmesek: Maruzsi Domonkos (kata, IV.), Németh Roland (kata, V.), Maruzsi Csenge (kumite, VI.), Bodócs Róbert (kata, VI.), Bodócs Róbert (kumite, VI.), Rucska Dániel (kata, VII.). Bronzérmesek: Juhász Keve (kata, V.), Rucska Dániel (kumite, VII.), Fehér Éva (kata, VII.).

A gyöngyösiek mindkét delegált versenybírója, így Tóth Miklós ügyvezető és Janes Zsolt klubelnök is egyöntetűen állította: az győzött, aki a verseny napján a legjobb volt.

– A sikerek alapot adhatnak a magasabb övfokozatúaknak a további magasabb szintű versenyzéshez, az országos viadalokon történő jó szerepléshez – tette hozzá Janes.

Ezek is érdekelhetik