Sport

2012.03.10. 09:50

Sztankó és Romhányi nélkül az Egri FC

Giák Tamás személyében új kapus mutatkozhat be a másodosztályban szereplő egrieknél, akik az NB II. Keleti csoportja 18. fordulójában lépnek hazai pályára.

B. Cs.

Fotó:

Egri FC (7.)–Nyíregyháza Spartacus (13.)
Eger, Szentmarjay Stadion, szombat, 14.30. V.: Berényi Tamás (Kovács II., G., Kovács P.).
Az őszi „odavágón” Katona Attila gólja egy pontot ért a Simon Antal vezette csapatnak. Ettől azonban most háromszor többre vágyik az ex-Vasas játékost, Piller Józsefet is a keretében tudó EFC.
– Az egységes csapatjáték lehet a győzelem záloga, a télen több helyen  kicserélődött nyírségiek ellen – érzékeltette a tavalyi meccsen eredményes Katona Attila. – Vendégeink egyelőre kiszámíthatatlanok, akikkel szemben senki sem mehet biztosra. Az viszont bizonyos, hogy mi egyértelműen a győzelemre törekszünk, mert szeretnénk a dobogón végezni.

[caption id="" align="aligncenter" width="360"] Sztankó Gábor megbetegedett FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

Az egrieknél a kapus Sztankó Gábort és Romhányi Tamást is legyőzték a vírusok, akikkel szemben a visszatérő Farkas Ádám már sikeres harcot vívott. Az Orosháza elleni siker (3–0) és a békéscsabai vereség (0–1) után a diadalt várjuk a házigazdáktól is.

A várható kezdőcsapat
EGER: Giák – Debreceni, Knakal, Bíró P., Hamouz – Cs. Pavicsevics – Balog Zs., Farkas Á., Bojtor – Hrisztov, Pavlov. Cserék: Gyárfás (kapus), Katona A., Benke, Koós, Horváth Z., Fürjes, Olasz J. Sérült: Dobrics. Eltiltva: Preklet (5 sárga lap). Beteg: Sztankó, Romhányi.
Pótlás a 16. fordulóból: Újpest II.–REAC 3–1.

A 18. forduló további mérkőzései, szombat, 14.30: Kazincbarcika–Szolnok, Cegléd–Vác, Vecsés–Balmazújváros, Szeged–Újpest II., DVSC-DEAC–Békéscsaba. Vasárnap, 14.30: Bp. Honvéd-MFA–REAC, Mezőkövesd–Orosháza.

B. Cs. Sztankó Gábor megbetegedett FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!