Sport

2016.12.27. 16:43

Még egységesebbé vált az EKFSC

Melegítőt, egyen pólót és kulacsot is kaptak az egri klub tagjai a vezetés új kezdeményezéseként

Fenyves Balázs/eszterhazykfsc.hu


Hagyományt teremtő kezdeményezéssel rukkolt ki az Eszterházy KFSC vezetése. A 2016-os esztendő utolsó bajnoki feladatai után, ám még mielőtt teljesen szétszéledtek volna a játékosok megérdemelt téli pihenőjükre, jelenésük volt a Leányka úti Eszterházy csarnokban. Az EKFSC elöljárói ugyanis a karácsony előtti időszakot választották arra, hogy az egyesüket valamennyi utánpótlás együttesét egységesen „felöltöztessék”. Az összejövetelen örömteli volt látni a sok fiatal játékos csillogó szemét, amikor az edzők és vezetők felsorakoztatták őket.


Rutka Péter, az Eszterházy KFSC felnőtt gárdájának csapatvezetője köszöntötte a jelenlévőket, majd rögtön át is adta a szót Vizes Lajosnak. Az egylet utánpótlás-koordinátora is örömét fejezte ki amiatt, hogy ilyen sok gyermek sportolásának tudnak hátteret biztosítani egy egyesületen belül. Kiemelve, hogy a piramis rendszer alapján természetesen mindenkinek a felnőtt csapat lehet majd valamikor a cél, de az őszi szezont százszázalékos teljesítménnyel záró junior együttesnél zajló munkának is látszik az eredménye, és ők is jó példával járnak elöl.


Az EKFSC ügyvezetője, Jordán Dániel is megemlékezett a jeles eseményről, majd hozzátette: bízik benne, hogy 2016-tól kezdődően, minden évben hasonló esemény keretében tudják majd sportruházattal meglepni az egylet sportolóit.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A legizgalmasabb perceket követő szereléskiosztás után nem volt teher a fotózkodás Fotó: eszterhazykfsc.hu
[/caption]


A legizgalmasabb percek pedig ezt követően jöttek, amikor a csapatok edzőik segítségével átvették a külön sporttáskába elhelyezett felszerelést. A lányok egyaránt kaptak melegítőt, egyenpólót, kulacsot, vagyis csupa-csupa olyat, ami a jelenleginél is egységesebbé tudja tenni az egri női kézilabdaéletben szereplőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!