Kék hírek, bulvár

2009.03.25. 17:53

Vitték a kakast is: beindultak a tyúktolvajok

Ma hajnalra 24 tyúknak, egy kakasnak és egy japántyúknak kelt lába egy besenyőtelki portáról. De törtek fel kamiont és vitték el a 115 ezer forintnyi nyugdíját egy idős nőnek a mai napon.

S. B. S.

Soltész Bálint, megyei rendőrségi sajtószóvivő tájékoztatása szerint ma sem pihentek a bűnözők. Egy besenyőtelki háziasszony például azzal szembesült, hogy a kerten át bejutott valaki a baromfiólhoz és onnan elvitt 24 tyúkot egy kakast és egy japántyúkot, melyek együttes értéke 30 ezer forint. Az ügyben a Füzesabonyi Rendőrkapitányság folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Egerben egy Mátyás király úti telephelyen egy zárt kamion vezetőfülkéjét feszítették ki és vitték el a sofőr övtáskáját. Telefon, némi készpénz és iratok tűntek el nyolcezer forint értékben. Sokkal súlyosabb a kára viszont annak a gyöngyösi idős asszonynak, akihez két nő azzal az ürüggyel kéredzkedett be, hogy használaton kívüli ruhákat, illetve papírt gyűjtenek. Miközben a néni a holmikat pakolta a tolvajok eltulajdonították a konyhaszekrényen hagyott 115 ezer forintját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!