Búcsú

2024.05.04. 16:39

Így búcsúznak a parádfürdői kórház dolgozói Lilitől

Bárcsak minden kutyusnak olyan boldog élete lenne, mint Lilinek Parádfürdőn. Most tőle búcsúznak az intézmény dolgozói.

Barta Katalin

Megható bejegyzést olvastunk a Parádfürdői Kórház - Gyógyhely közösségi oldalán, amelyben hűséges négylábú barátuktól Lili kutyustól búcsúznak. Lili emlékére ezt írták:

Lili kutyustól búcsúznak a parádfürdői kórház dolgozói
Lili kutyustól búcsúznak a parádfürdői kórház dolgozói
Forrás: Parádfürdői Kórház - Gyógyhely/Facebook

- 2024. április 28. napján intézményünk hűséges, négylábú barátja Lili elhunyt. Lili 2011 óta a kórház életének szerves része volt. Mindig látható volt mindenhol, az intézmény területének állandó őrző-védője, a betegek szeretett barátja és kísérője, a dolgozók egyetlen és pótolhatatlan „Lilije” volt. Jámbor és kedves természetének köszönhetően sokan szerették. A kórházban eltöltött hosszú évei alatt mindig hűséges és barátságos társa volt a betegeknek és a dolgozóknak egyaránt.Életében sokat kirándult, felfedezte Parádfürdőt és környékét, a Mátra különböző túraútvonalait. Mindig önálló és energikus volt, mindenki ismerte, így nem volt meglepő, hogy sokszor megjelent a települések rendezvényein és műsorain. Szép és boldog élete volt - írták  a bejegyzésben.

- Mindannyian hálásak vagyunk, hogy sok éven keresztül itt élhetett közöttünk! Emlékét a szívünkben örökké megőrizzük! Egy kutya szeretete az idő múlásával egyre mélyül. Nem szűnik meg. Nem kötődik feltételekhez. Egyedül Hozzád - fogalmaztak a kórház dolgozói. 

Gyászukban osztozunk, s azt kívánjuk, bárcsak minden kutyának ilyen szép élete lenne!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában