Közélet

2017.05.30. 16:24

Izgalmas kalandok várták a gyermekeket

A Tisza-tavi Ökocentrumban is készültek programokkal hétvégén a gyermekek számára.

J. H.

Kiss János ügyvezető igazgató elmondta, programjuk jól sikerült, kedvező volt az időjárás és sokan látogattak el a hét végén családjaikkal hozzájuk. Az ökocentrum az átlagos nyitvatartási napokon is számos izgalmas kalandot kínál a legkisebbeknek is, így az óriásakváriumot, állatbemutatókat és látványetetést, kisállat-simogatót. Az elvarázsolt vízi világ játszószoba mellett játszótér, s már sövénylabirintus is található itt, interaktív játékkal. Gyermeknapra népi játszótérrel és légvárral is készültek a legkisebbeknek.

Kiss János soron következő programjukat is elárulta, mely már most hét végén, pünkösdkor lesz, melyen kiegészítő programként kézműveskedhetnek a látogatók. Megtudhattuk azt is, hogy a Tisza-tavi Ökocentrum számára ez az év leglátogatottabb időszaka. Júniusban a természetfotós verseny mellett készülnek az egyik legnagyobb rendezvényükre, a Kakas-szépségverseny és Bográcsfesztiválra, ami június 24-én lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!