Közélet

2017.06.22. 12:08

Óriási halszörnyet fogott ki Melinda - Fotók

Mravik Melinda élete halát fogta ki nemrégiben a Tisza-tónál.

M. Z.

Kétszáz centis óriás harcsát fogott ki a Tisza-tónál az élő Tiszában Mravik Melinda nemrégiben. A fiatal lány a heol.hu érdeklődésére elmondta: pár nappal ezelőtt is a számára legkedvesebb hobbival töltötte az időt, horgászott. Ezt a sportot nagyjából 5 éve kezdte, és olyan 3 éve abnormális mániákusnak mondja magát.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: facebook.com
[/caption]

- Kétségek nélkül állíthatom, hogy minden horgásznak a vágya, hogy egyszer egy termetes hallal akadjon össze, amit élete halának hívhat. Nekem azon a napon sikerült. Egy órája voltunk már vízen, amikor a kapás jelentkezett az úszós készségre. A fárasztást egy szóval tudnám leírni: "Wow". Ez magába foglalja a meglepettséget, ijedtséget, és a nyomdafestéket nem igazán tűrő szavakat. Minden erőm felhasználásával körülbelül 10 perces fárasztás után sikerült a bajszost a csónakba húzni - mesélte a nagy napról.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: facebook.com
[/caption]

- A mérőszalag kereken 200 centimétert, az örömöm pedig 10-es skálán végtelent mutatott! Szenzációs élmény volt, mai napig nehéz elhinnem, hogy igen, sikerült, valóra vált az álmom! Kívánom, hogy minden horgásztársam egyszer átélje ezt az élményt! - tette hozzá Melinda.

A kiemelést követően a hatalmas példányt visszaengedte, mert mint megtudtuk, sosem viszi haza a halat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!