Bűnügyek

2024.04.19. 21:55

Lekapcsolták a rendőrök a drogot áruló egri párt

A nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt vettek őrizetbe egy egri férfit, élettársát pedig gyanúsítottként hallgatták ki.

Heol.hu

Kábítószert árult az egri pár

Forrás: Police.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen idén április 16-án délután Egerben ellenőriztek egy autóval közlekedő helyi férfit, akiről információ merült fel, hogy fél éve kábítószert árul a városban.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 49 éves T. Gyulánál és a kocsiban tartózkodó 44 éves élettársánál droggyanús tablettákat, fehér port, alufólia paketteket, illetve több mint egymillió forintot és arany ékszereket találtak, illetve foglaltak le.

Kábítószert találtak az egri párnál
Kábítószert találtak az egri párnál 
Forrás: Police.hu

A nyomozók őrizetbe vették a férfit, és kihallgatását követően kezdeményezték a letartóztatását, míg párját gyanúsítottként hallgatták ki. Kereskedelemmel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indult eljárás ellenük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában