Pedagógusok elismerése

2024.05.02. 21:35

Öten kapnak idén Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa kitüntetést

Benedek Szabolcs, Bánkáné Berta Éva, Kovács Margit, Vályi-Nagy Csilla és Daskalopoulos-Kuzbelt Hilda az idei díjazottak. Gyöngyösön hagyományosan a pedagógusnap alkalmából adját át az elismeréseket.

Szabó István

Öten kapnak idén Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa kitüntetést

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A hétfői testületi ülésükön a képviselők döntöttek a Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa kitüntetés odaítéléséről, tájékoztatott a városháza. A díj évente egy óvodapedagógus, egy általános, vagy alapfokú művészeti iskolában tanító pedagógus és egy középiskolában, illetve felsőfokú oktatási intézményben oktató pedagógus részére ítélhető oda. A városháza közlése szerint a zárt ülésen hozott határozat értelmében az óvodapedagógusoknak ítélhető kitüntetést Benedek Szabolcs, a Petőfi Sándor Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény munkatársa kapta meg. Az általános iskolai pedagógusoknak ítélhető elismerést megosztva veheti majd át Bánkáné Berta Éva, a Felsővárosi Általános Iskola és Kovács Margit, az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógusa. A középiskolai pedagógusoknak ítélhető kitüntetést ugyancsak megosztva ítélték oda Vályi-Nagy Csillának, a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium pedagógusának, illetve Daskalopoulos-Kuzbelt Hildának, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium igazgatójának. 

Ezen elismeréseket Gyöngyösön hagyományosan a pedagógusnap alkalmából adját át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában