Baleset

2024.04.17. 15:39

Megdöbbentő, mit mondott a karambolozó autós a földön fekvő, sérült egri motorosnak

Még vasárnap történt a baleset, amely során a 25-ös főúton ütközött össze egy motoros és egy személyautó. Az üggyel kapcsolatban most döbbenetes részletek derültek ki.

Heol.hu

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, április 14-én, vasárnap történt, hogy egy motorosnak Egerben, a Szarvaskői úton egy pillanatra lankadt a figyelme és rá is szaladt az előtte haladó autóra.

– Nem mehettem többel 30-40 kilométer/óránál és teljes egészében az én felelősségem volt a koccanás, amit alaposan meg is szenvedtem, mert ahogy koccantam az előttem haladó autóval, leestem a motorról egyenesen a szegélyre. Hosszú másodpercekig csak kapkodtam a levegő után – mesélte az eset körülményeit a Ripostnak a motoros.

Az igazi hideg zuhany azonban csak ezután következett. Az autó sofőrje kiszállt a járműből, s valami egészen meglepőt mondott a motorosnak.

– Amíg én a földön fekve levegő után kapkodtam mozdulatlanul, ő előbb az autója lökhárítóját nézegette – emlékszik vissza Róbert. Hozzátette: az autós nem kérdezte, hogy vele mi van, mentőt sem hívott. Majd odafordult hozzá és annyit mondott neki: „Én nyugdíjas vagyok, nekem lesz bőven időm megcsináltatni az autómat, de nagyon remélem, hogy a maga motorja többe fog kerülni!”

Mint megtudtuk, Róbert amióta az eszét tudja motorozik és autóval is rendszeresen közlekedik. Elmondta, ezelőtt még csak hasonló sem történt vele, a mostani balesetnél pedig elismerte, hogy ő volt figyelmetlen. 

– Végül éppen arra járó, szolgálaton kívüli mentősök léptek oda hozzám, hogy ellássanak, akik nagyon korrektek voltak, illetve köszönet annak a két fiatal hölgynek is, akik kihívták a mentőket – tette hozzá Róbert, aki az esetet követően közösségi oldalán jelezte, hogy saját felelősségére elhagyhatta a kórházat, ahol megállapították, a balesetet megúszta zúzódásokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában