Maklár, orlando

2018.07.05. 17:11

Bravúrosan szerepeltek a maklári lányok Orlandóban

Remekeltek a maklári kötélugró-lányok az Orlandóban rendezett World Jump Rope Világversenyen.

Heol

A lányok az első napon egy arany, két ezüst, és egy bronzérmet gyűjtöttek be: a maklári versenyzők a 4x30 másodperces gyorsasági versenyszámban bizonyultak a legjobbnak, míg Kovács Réka és Tatár Laura ezüstéremnek örülhetett a 30 másodperces gyorsasági számban. A 2x30 másodperces duplázásban a harmadik helyet sikerült megszerezni.

A második napon háromperces gyorsasági számban második helyezést ért el Tatár Laura – aki egyébként a triplázás versenyszámban is ezüstérmes lett -, Kovács Réka pedig a negyedik pozíciót szerezte meg.

A verseny harmadik napján pedig folytatták bravúros szereplésüket: Kovács Réka és Krattinger Eszter páros szabadon választott gyakorlattal második helyen végzett, és ugyancsak ezüstnek örülhetett Kurtán Adél és Vona Bogi, a számukra új versenyszámnak számító kínai szabadon választott gyakorlattal.

A maklári csapat Beküldött fotó

És itt még nem volt vége, Kovács Réka ugyanis a World Jump Rope verseny egyéni összetett bajnoki címét is begyűjtötte – derül ki a Maklári Bosch Kötélugró Klub Facebook-oldalának bejegyzéséből.

A verseny csütörtökön a negyedik nappal folytatódik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában