Tragédia

2023.04.15. 20:17

Balesetben halt meg a fiatal tűzoltó, gyászolnak Hevesben a kollégái

Mester Zsolt tűzoltó századost a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság saját halottjának tekinti.

HEOL

Mester Zsolt tűzoltó százados a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadója életének 27. évében közlekedési balesetben életét vesztette, közölte szombat este a katasztrófavédelem honlapján.

Mester Zsolt tűzoltó százados 2018. július 1-én nevezték ki a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság/Gyöngyösi Katasztrófavédelmi Kirendeltség/ Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály főelőadói beosztásába, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem katasztrófavédelmi műveleti szakirányának sikeres elvégzését követően - olvasható a vármegyei katasztrófavédelem hivatalos honlapján. Iskoláit szorgalmasan és kiemelkedő eredménnyel végezte, arra törekedett, hogy mindenben a tudása legjavát adja és folyamatosan fejlődjön. Elöljárói hamar felismerték szakmai felkészültségét és nagy munkabírását, így került kinevezésre 2020. március 01-i hatállyal előbb KML technikusnak, majd a KML csoportvezetői feladatok ellátására a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra.

Mester Zsolt
Forrás: HVMKI

Munkavégzésében felkészült és magabiztos, a mindennapi életben segítőkész, jó kedélyű, megbízható, igazi kolléga volt. Feladatait mindenkor nagy odaadással és a tűzoltóság szervezetéhez lojális szorgalommal végezte.  Magánélete mintaszerű volt, szolgálaton kívül is mindenkor lehetett rá számítani. Őszinte, nyílt személyiségével sokak barátságát és megbecsülését vívta ki.

Búcsúzik Tőle édesanyja, édesapja, testvérei, rokonai és barátai, illetve felesége és születendő kisfia, emlékét kegyelettel őrzi a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya. A búcsúztatás időpontját később jelentik be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában