Sztráda

2023.04.26. 16:26

Sávelhúzás lassítja a forgalmat az M3-ason

Gyöngyös, Kál, Polgár térségében is dolgoznak az útkarbantartók.

HEOL

A sávelhúzásnál csak lassabban haladhatnak a járművek az M3-ason (Illusztráció)

Forrás: HEOL.hu

Az M3-as autópályán több szakaszon is útmunkálatokat végeznek, ezért az autósoknak érdemes fokozott óvatossággal közlekedni. Az Útinform tájékoztatása szerint 

  • Gödöllő és Gyöngyös között a belső padkánál füvet kaszálnak. A 35-ös kilométertől a 69-esig a munkaterületnél mind a két oldalon a belső sávot zárják reggel 9 és délután 3 óra között.
  • Kál térségében - a Nagyfüged csomóponttól egy 10 kilométeres szakaszon felújítják az útburkolatot a 90-101-es szelvények között. A Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, az ellenkező oldal belső sávjára terelték át a forgalmat, a főváros felé pedig a külső és a leállósáv járható. Ehhez képest pénteken, szombaton és vasárnap két sávon is lehet majd Vásárosnamény felé autózni, Budapest irányába pedig hétköznapokon és hétvégente is két sáv lesz használható, de a Kisasszonytér pihenőre ez idő alatt egyik oldalról sem lehet behajtani. Alternatívaként a 106-os kilométernél a Rekettyés pihenő, vagy a 87-esnél a Nagyfüged pihenőhely vehető igénybe. 
  • A Vásárosnamény felé vezető oldalon, Polgár térségében pedig a Tisza hídon a dilatációs szerkezetet javítják. A 166-os és a 167-es kilométerek között lezárták a belső sávot.
     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában