Illegális hulladéklerakás

2023.12.04. 13:41

Egy utánfutónyi szemetet hagyott Ostoroson a barackosnál valaki + fotók

Egy helyi férfi szedte össze a hulladékot, egy utánfutónyi lett belőle.

Szabadi Martina Laura

Forrás: Ostoros Község Önkormányzata Facebook

November utolsó hétvégéjén az Ostoros külterületén található barackosi út nyomvonaláról, Király Tamás, az Ostoros-Novaj Egyetértés Vadásztársaság tagja szedett össze egy uránfutónyi szemetet Böjt László polgármester tájékoztatása szerint. A polgármester tájékoztatása szerint a szemét az Egri Hulladékudvarba került.

Egy kocsi szemetet szedett össze a helyi férfi 
Forrás: Ostoros Község Önkormányzata Facebook

– Köszönjük Tamás környezettudatos magatartását, köszönjük, hogy idejét feláldozva tett környezetünk rendbetételéért! Az illegális hulladéklerakó-helyek felszámolása rendkívül sok önkormányzati közpénzt, munkát és időt emészt fel, ezért kérnénk mindenkit arra, hogy óvjuk környezetünket, tartózkodjunk az illegális hulladéklerakástól. Kiépített rendszere van a hulladék lerakásának, kérjük szíveskedjen mindenki azt igénybe venni – kérte a polgármester. Portálunk úgy tudja, hogy a kihajított tárgyak egyikén név és cím is volt, így feljelentés is született az illegális hulladéklerakásból.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában