Elismerés

2024.03.26. 07:31

Vásárhelyi Pál-díjas lett Fejes Lőrinc, kiskörei szakaszmérnök

Több, a Kötivizignél dolgozót kitüntettek. Vásárhelyi Pál-díjat kapott a kiskörei szakaszmérnök.

Molnár Helga

Március 15-e és a víz világnapja alkalmából több, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóságnál (Kötivizig) dolgozó is kitüntetést kapott – írja a Kötivizig. A vízügyi ágazatban végzett kiemelkedő és magas színvonalú munkája elismeréseként Főigazgatói Oklevelet vehetett át Láng István főigazgatótól, az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetőjétől március 18-án dr. Dencs Márta, a Kötivizig jogi szakágazatvezetője az OVF székházában tartott eseményen.

Balról jobbra Rávai László István, Fejes Lőrinc, Cédulás Anikó, Kovács Béla és Harsányi Gábor főmérnök
Balról jobbra Rávai László István, Fejes Lőrinc, Cédulás Anikó, Kovács Béla és Harsányi Gábor főmérnök
Forrás: kotivizig.hu

A belügyminisztériumban a víz világnapja alkalmából március 22-én rendezett ünnepségen – ugyancsak példamutató szakmai munkássága végett – Vásárhelyi Pál-díjat érdemelt ki Fejes Lőrinc kiskörei szakaszmérnök. ,„Az Év Vízügyi Dolgozója” miniszteri elismerésben részesült Kovács Béla, a Szolnoki szakaszmérnökség gátbiztosa, Rávai László István, a Mezőtúri szakaszmérnökség területi felügyelője pedig Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott. Szintén ugyanitt főigazgatói tárgyjutalmat vehetett át Cédulás Anikó, az igazgatósági központ kiemelt funkcionális referense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában