Választás 2024

2024.05.03. 16:46

Sehová nem vezetnek az egri közgyűlési viták Vágner Ákos szerint

Vágner Ákos fideszes polgármesterjelölt szerint a városi közgyűlés vitáktól hangos, s ez a hozzáállás nem vezet sehová.

Heol.hu

Vágner Ákos, a Fidesz-KDNP polgármesterjelölje

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A városi közgyűlés – ahol az Eger jelenét és jövőjét is nagyban meghatározó döntések is születnek – vitáktól hangos. Ez a hozzáállás nem vezet sehová, a város fejlődéséhez biztosan nem! – fogalmazott közösségi oldalán Vágner Ákos a Fidesz polgármesterjelöltje. Szerinte egység, béke, egyetértés kell a közgyűlésbe!

–Dr. Rák Sándorné Marika, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje olyan ember, akinek munkájára és tudására tisztelettel számítok! A mai napig aktív, igazi közösségi ember, dinamikus személyisége a környezetében lévőknek is erőt és lendületet ad. A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium nyugalmazott tanára, egykori tanítványai olyan pedagógusként írják le, aki mindig végtelen szeretettel és odafigyeléssel oktatta, nevelte a jövő generációját. Amennyiben bizalmat kap a június 9-ei választáson, képviselőként is elhivatottan dolgozik majd a közösség tagjaiért! – írta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában