Közös nevező

2024.05.07. 13:00

Már az ezredik kitöltött kérdőívet kapta kézhez Gyöngyösön Szókovács Péter

A Fidesz-KDNP és a VSZE polgármesterjelöltje kikéri a gyöngyösiek véleményét. A Közös nevező című kérdőív véleményei meghatározzák a jövő feladatait.

Szabó István

Hétfőn már az ezredik Közös nevező elnevezésű kérdőívet töltötték ki a gyöngyösiek, adta hírül Szókovács Péter, a Fidesz-KDNP, valamint a gyöngyösi Városom, szeretlek Egyesület (VSZE) polgármesterjelöltje a közösségi oldalán.

Szókovács Péter már az ezredik kérdőívet kapta meg
Szókovács Péter már az ezredik kérdőívet kapta meg
Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Közös nevező - nekünk számít a gyöngyösiek véleménye! Képviselőjelöltjeink folyamatosan gyűjtik a véleményeket személyesen, és honlapunkon is érkeznek a válaszok, melyeket beépítünk a programunkba! A mai nappal elértük az 1000 beérkezett kérdőívet - köszönjük, Gyöngyös! Gyöngyösön rendnek kell lennie - és ezért mindent meg fogunk tenni! – fogalmazott Szókovács Péter a Facebook-oldalán.

A jobboldali polgármesterjelölt már korábban elmondta, hogy a Fidesz-KDNP és a VSZE csapata és jelöltjei a kérdőívükkel a következő hetekben minden gyöngyösit igyekeznek felkeresni, véleményüket kikérni, hogy pontos képet kaphassanak a teendőkről! 

– Nekünk számít a gyöngyösiek véleménye! Személyesen is felkeressük a gyöngyösieket, kikérjük véleményüket, hogy legyen közös nevező az előttünk álló feladatokat illetően! Teendő van bőven, de elkötelezettségünk is a megoldásukhoz! – hangsúlyozta Szókovács Péter.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában