Kipling és barátai

2024.01.26. 17:41

Elérkezett A dzsungel könyve bemutatója + fotók, videó

A dzsungel könyvét január 26-án pénteken mutatják be az egri színházban.

Hornyák Réka

Pénteken már látható az egri színházban a Dzsungel Könyve

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Péntektől vár mindenkit a dzsungel, Maugli, Akela, Balu, Sir Kán, Bagira... és a többiek! – tette közzé Facebookon az egri Gárdonyi Géza Színház

Mint olvasható, az előadást Kerek Dávid, Reiter Zoltán, Balogh András, Török-Ujhelyi Tamás, Misurák Tünde, Rácz János, Dimanopulu Afrodité, Nagy András, Magyar Jázmin Őzike, Szőke Olivér, Raikovich Viktória, Csathó Norbert szereplésével rendezik meg, táncművészek és gyerekszereplők közreműködésével. A fantasztikusan megzenésített, izgalmas, látványos darab rendezője Bal József, a koreográfusa pedig Topolánszky Tamás. 

A Dzsungel Könyve előadás próbái jó hangulatban telnek, a színészeket pedig péntektől már minden érdeklődő láthatja a színpadon az egri Gárdonyi Géza Színházban. A karaktereket alakító színészek a gyakorlásokon elsajátították a szereplők személyiségét, így mesebeli előadással szolgálhatnak majd a közönség számára. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában