Elismerés

2024.03.13. 14:30

Barta Katalin érdemelte ki a Heves Megyei Hírlap idei díját + videó

A kollégák szavazatai alapján átadták a Heves Megyei Hírlap és a heol.hu hírportál 2023. évi szerkesztőségi sajtódíját. Az elismerést Barta Katalin vehette át.

Bódi Csaba

A március 15-i nemzeti ünnephez, egyben a magyar sajtó napjához kapcsoló szerdai összejövetelen az elismerést a Hírlap és a heol.hu főszerkesztője, Kühne Gábor adta át a lapunkat több évtizede szolgáló újságírónak, Barta Katalinnak. A jeles nap apropóján elhangzott főszerkesztői köszöntőt követően tavalyi díjazottként Szabadi Martina Laura gondolatait hallhatták az egybegyűltek. 

Barta Katalin Kühne Gábor főszerkesztőtől vette át a sajtónapi elismerést
Barta Katalin Kühne Gábor főszerkesztőtől vette át a sajtónapi elismerést
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A program szabadtéri folytatásaként és a hagyományokhoz hűen, kollégáink közül néhányan a családtagok jelenlétében megkoszorúzták az egykori Népújság-főszerkesztő, Gyurkó Géza sírját a Kisasszony temetőben, ahol a közös múlidézésre is jutott némi idő a hozzátartozókkal. Ezt  babérkoszorú elhelyezése követte a Foglár utcai Egri Hittudományi Főiskola és Érseki Papnevelő Intézet falán található Petőfi-domborműnél, amelyet hajdanán a Heves Megyei Hírlap volt vezetői állíttattak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában