Elismerés

2023.03.17. 19:13

Szabadi Martina Laura kapta idén a nívódíjat

A Heves Megyei Hírlap és a heol.hu munkatársai péntek délután ünnepelték meg a magyar sajtó napját az egri szerkesztőségben.

F. V. E.

Kühne Gábor (bal oldal) a Heves Megyei Hírlap főszerkesztője és Szabadi Martina Laura díjazott újságíró

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A résztvevőket Kühne Gábor főszerkesztő köszöntötte. Beszédében felidézte az elmúlt egy év jelentősebb mozzanatai, és kitért rá, hogy a jövőben újabb kihívások várnak a kollégákra, akiknek kreativitására, higgadtságára és körültekintésére a továbbiakban is szükség lesz, majd további jó munkát kívánt mindenkinek. 

Kühne Gábor ismertette, hogy az újságírók és a szerkesztők szavazatai alapján a 2022-ben végzett kiemelkedő munkájának eredményeként Szabadi Martina Laura újságíró kapta meg a nívódíjat. 

Gidai Zsanett – aki a tavalyi ünnepségen vehette át az év újságírója díjat – is szólt a résztvevőkhöz. Beszédében elmondta, az elmúlt egy évben sok kihívással kellett szembenéznie munkája során, de mindenben számíthatott a kollégáira, s örömmel tölti el, hogy a szerkesztőség tagja lehet.

– Emlékszem, hogy tavaly mennyire meglepődtem, amikor átvehettem az elismerést. Akkor még nem is gondoltam, hogy egy évvel később már én is szerkesztőként dolgozom majd a lapnál. Jó érzés a csapatba tartozni, bízom benne, hogy a jövőben is ilyen jó hangulatban folytatjuk majd a közös munkát – jegyezte meg Gidai Zsanett, aki az idei díjazottnak további sok sikert kívánt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában