Hirdetés

2024.04.24. 00:01

A 21-es főúton megnyílt a térség egyik legmodernebb, széleskörű szolgáltatást nyújtó üzemanyagtöltő állomása

Szurdokpüspökinél, a 21-es főúton, Heves vármegye határától néhány kilométernyire megnyílt a térség egyik legnagyobb és legmodernebb üzemanyagtöltő állomása.

Tari Ottó

Ünnepélyes átadás cégtulajdonosokkal és vendégekkel

Forrás: Tari Ottó/Heves Megyei Hírlap

A Jevcsák cégcsoport 6. benzinkútja franchise üzemeltetési formában működik, s hétfő óta várja a szolgáltatásokat igénybe vevőket. A beruházás a Széchenyi Terv Plusz keretében, a Magyar Kormány és az Európai Unió társfinanszírozásában, 125,3 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatásból valósult meg.

Az állomás átadásán részt vett Becsó Zsolt, a választókerület országgyűlési képviselője, Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Közgyűlés elnöke, Pintér Ervin, Szurdokpüspöki polgármestere és dr. Kontra Bernadette jegyző. A Jevcsák Cégcsoportot Jevcsák Miklós és Jevcsák Veronika cégalapító (1. generáció), Leskó-Jevcsák Krisztina és ifj. Jevcsák Veronika (2. generáció), Leskó Tamás üzemeltetési és fejlesztési igazgató, Gábor-Pásztor Éva operatív vezető, valamint Csoór Tibor létesítményvezető képviselte. A kivitelező BER- BUILD Kft. képviseletében jelen volt Bereczki János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában