Labdarúgás

2023.06.14. 17:49

Fischer, Szenes, Bánki és Mucha hevesi vendég lesz a Ferencvárossal

A Ferencvárosi TC öregfiúk csapatának vezetője, Bánki József már néhány nevet közölt azok közül, akik az FTC színeiben szombaton Hevesen szerepelnek.

B. Cs.

Keller József (jobbra)és Bojan Lazics (középen) és szerelést húz

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

A rendezvény ötletgazda-főszervezője, Ollári-Vadon Mihály azért hívta életre az eseményt, hogy méltó emléket állítson a Hevesi SE ifjúsági csapata által felállított, 104 veretlenül lejátszott bajnoki mérkőzést tartalmazó sorozatnak. A menetelést 1995 és 1998 között hajtotta végre a gárda, míg az FTC utoljára 40 esztendeje volt hevesi vendég. 

A ferencvárosiak részéről adott tájékoztatás szerint szombaton olyan labdarúgókkal érkeznek, akik az 1975-ös KEK-döntőben és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörben szerepeltek, továbbá bajnokok, kupagyőztesek és gólkirályok is. Keller József, Mucha József, Szenes Sándor, Fischer Pál, Bubcsó Norbert, Bojan Lazics, Báder János, Lászka Balázs, Horváth Péter és Bánki József bizonyosan pályára lép, hozzájuk még csatlakozhatnak néhányan.

Magyar és Csáki zöld-fehérben

Sorsoláson döntöttek arról, hogy a szombaton 18.30-kor kezdődő Hevesi Ifik ’95–98–Ferencvárosi TC öregfiúk-mérkőzés utolsó öt percében Magyar Zsolt (13-as mezben) és Csáki Marcell (32) szerepelhet a zöld-fehérek színeiben. A Fradistának fogadunk! elnevezésű játékára harmincan jelentkeztek.

A hevesi fociünnep programja

JÚNIUS 17., SZOMBAT
13.00: U14-es utánpótlástorna (Gyöngyösi AK, Tehetség SE Jászberény, Hevesi LSC)
16.00: FTC szurkolói sátor, találkozás a legendákkal 
18.00: Tehetség SE U14-es leány bemutató mérkőzés
18.15: A Hevesi Mazsorett Együttes fellépése
18.30: Hevesi ifik 1995-98–Ferencvárosi TC öregfiúk jubileumi gálamérkőzés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában