Röplabda

2024.01.15. 15:41

Az Eszterházy SC lesimázta a gyöngyösieket

Vármegyei rangadóval folytatódtak a bajnoki küzdelmek a férfi NB II.-ben. A hazai pályán játszó Eszterházy SC simán felülmúlta a gyöngyösieket.

Sike Károly

Az Eszterházy SC simán vette a vármegyei rangadót

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB II. 6. fordulójában:

ESZTERHÁZY SC–GÖDÖLLŐI RC II. 3–0 (24, 18, 19)
Eger, Eszterházy-csarnok, 40 néző. V.: Tóth T., Rácz G.
ESC: Földes Á., Vincze T., Göncző-Dutkay, Tari B., Mákos A., Hornyik Barnabás. Liberó: Tóth B. Csere: Kővári V.
VINCZE TAMÁS, az egriek edzője: – Örülök a nagyon tudatos, eredményes taktikát szem előtt tartó játékunknak, mert a mozgékony gödöllőiek ellen et kellett a sikerhez. Játékosaim végre szoros szituációban is mertek bátran és határozottan röplabdázni.

ESZTERHÁZY SC–GYÖNGYÖSI RSE 3–0 (16, 23, 11)
Eger, Eszterházy-csarnok, 45 néző. V.: Rácz G., Tóth T.
ESC: Kővári V., Butyka L., Geml T., Gálik Zs.,Mákos A., Hornyik Barnabás. Liberó: Tóth B. Csere: Göncző-Dutkay, Tari B., Berta T. 
GYRSE: Kalafut L., Salamon J., Vigh Z., Gyenes Á., Baják B., Hordós Botond. Liberó: Gyánti N. Csere: Hordós Barnabás, Debreczeni D., Grócz B.
VINCZE TAMÁS: – Minden pályára lépő játékos maximálisan élt a lehetőséggel és megmutatta felkészültségét, gyűjthette tapasztalatát, valamint jelezte felém és társai felé is, hogy lehet rá számítani.
FARKAS LÁSZLÓ, a gyöngyösiek edzője: – Több alapemberünket is nélkülözni kellett, így a hiányos csapattal nehéz helyzetben voltunk. Fiatalokkal pótoltuk őket, akik remekül helytálltak az erősebb kerettel pályára lépő házigazdák ellen.
A gyöngyösiek legközelebb január 20-án Taksonyban, az egriek január 28-án Gödöllőn lépnek pályára.

A női NB II. Keleti csoportja 11. fordulójában:

JÁSZSÁGI RK–EGRI VSI 2–3 (–20, 15, 19, –12, –8)
Jászberény, JB Aréna, 30 néző. V.: Magyar-Kalotay R., Jékli M.
EVSI: Schachinger R., Hernádi A., Juhász D., Pelyhe-Nemes, Hauer-Balázs, Molnár Gy. Liberó: Báder E. Csere: Zeller P., Majoros P.
JUHÁSZNÉ TÓTH MÁRIA, az egriek edzője: – Örülök a győzelemnek. A második és a harmadik játszma elvesztése után sikerült újra felállni és megnyerni a mérkőzést. Igazi csapatunkat volt.
KÖVETKEZIK: Egri VSI–Salgótarjáni BTC, Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium, január 21., vasárnap 17.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában