Labdarúgás

2024.03.24. 17:23

A FC Hatvan bravúrja a Putnok első helyébe került

Karácsony Dávid 89. percben 11-esből szerzett gólja bravúrgyőzelmet jelentett a hatvaniaknak Putnokon, az NB III. Északkeleti csoportjának 21. fordulójában.

Heol.hu

Karácsony Dávid értékesített büntetője három pontot ért a Zagyva-partiaknak

Forrás: Czímer Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap/Heves Megyei Hírlap

PUTNOK FC–FC HATVAN 0–1 (0–0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 200 néző. V.: Sándor Csaba (Szilágyi N., dr. Gavalla-Kulcsár).
PUTNOK: Mészáros – Szabó, Galacs, Lőrincz, Korbély (Horváth S., 87.), Tordai, Boros, Váradi (Sztankó, 70.), Vattay, Nemes, Kovács D. (Mrva, 46.). Vezetőedző: Szala Ákos.
FC HATVAN: Menczeles – Nagy Zs., Szabó Sz., Tamás B., Czibolya (Bodnár, 70.), Kitl K., Karácsonyi, Benkó (Burzi, 70.), Sárossy (Kanálos, 55.), Tarjáni, Dinka. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

GÓL: Karácsony (89. – 11-esből).
JÓK: az egész hazai csapat, ill. mindenki.
SZALA ÁKOS: – Ettől nagyobb mezőnyfölényben futballozni, ettől több helyzetet kialakítani már nagyon nehéz. Nem lehetőségekről beszélek, hanem olyan ziccerekről, amikor az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Ez sokadik ilyen meccs volt, és nem tudok elmenni szó nélkül emellett, felborult a pálya és mégis kikaptunk egy véleményes büntető után.
ZORAN SZPISLJAK: – Nem a szép foci nyert ma, hanem az a csapat, amelyik szervezetten és egységesen védekezett, végig. A házi feladatunkat megcsináltuk. Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapathoz jövünk vendégségbe, és egy lapra tettünk fel mindent, hogy egységesen védekezünk, és ez be is jött. Gratulálok a Putnoknak, mert minden megtett, hogy sikeresen zárja a 90 percet, de ma csak mi tudtunk örülni. 

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában