Vízilabda

2024.03.06. 21:20

A Tigra-ZF-Eger dupla annyi gólt szerzett, mint a BVSC

A legjobb négy közé kerüléséért folytatott küzdelemben az egyik fő riválisnak számító BVSC-Zugló ellen meggyőző fölénnyel nyert a címvédő Tigra-ZF-Eger női csapata.

Sike Károly

Leticia Belorio két gólt szerzett

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

1A női OB I. 12. fordulójának mérkőzésén:

TIGRA-ZF-EGER–BVSC-ZUGLÓ 14–7 (2–1, 4–2, 3–2, 5–2)
Eger, Bitskey Aladár Uszoda. V.: Sajben N., Csanádi Zs.
EGER: Torma – Szilágyi D. 4, Parkes 1, Weston 3, Belorio 2, Bódi F. 1, Szellák 1. Csere: Borsi I., Sóti 1, Katona Zs., Lendvai 1, Pogonyi. Edző: dr. Sike József
BVSC: Kakas – Mészáros-Farkas 1, Ármai 3, Urvári 1, Kele, Fekete F. 2, Pollák Zs. Csere: Koltay, Tóth R., Dobos Cs., Tóth F., Kolarová, Batizi. Edző: Stieber Mercedes
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 9/4, ill. 7/2.
ÖTMÉTERESBŐL: 2/1, ill. 1/1.

A második negyed közepén már 5–1-re vezetett az egri gárda. A vendégeknek a harmadik negyed végére ugyan sikerült három találatra felzárkózni (8–5), de többre nem futotta. A bajnoki címvédő a végére újra fölényessé tette a győzelmét.

DR. SIKE JÓZSEF: – Nagy küzdelmet láthattunk. Eladható, jó mérkőzés volt, azonban a két csapat között nem volt ekkora különbség.
STIEBER MERCEDES: – A kiválóan játszó Eger minden hibánkat könyörtelenül kihasználta, megérdemelten nyert. Közönségszórakoztató mérkőzést láthattak a nézők.
KÖVETKEZIK: Bajnokok Ligája, C-csoport: Ethnikosz Pireusz (görög)–Tigra-ZF-Eger, március 9., szombat, 19.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában