Már Heves megyében is elérhető a Löglen-technológia

Eger | Az EGER „kas” Épületkarbantartó és Szigetelő Kft. építőipari kivitelezési munkát végez magas műszaki színvonalon. Az elmúlt 20 évben nagy gyakorlatot szereztek a könnyűszerkezetes csarnokok építésében és víz elleni szigetelések készítésében.

Szerződött márkakivitelezői a Lindab Kft.-nek és a Villas-Hungaria Kft.-nek. Legfőbb céljuk, hogy a cég folyamatos fejlesztésével a megbízásokat minél hatékonyabban és magasabb műszaki színvonalon teljesítsék. Ennek egyik eszközeként 2002-ben bevezették az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert, amelyet folyamatosan karbantartanak, s az előírt időközönként megújítanak.

– A cég alapítása óta eltelt húsz esztendőben főleg közületek, céges megrendelők igényeit teljesítettük. Újdonságként ettől az évtől kezdve a lakosság számára is kínáljuk a Löglen rendszerű könnyített szerkezetű házakat, lakásokat – fejtette ki Horváth Miklós ügyvezető igazgató.

Horváth Miklós ügyvezető igazgató. Horváth Miklós ügyvezető igazgató.

A Löglen építési rendszer a pincétől a tetőig egység megoldást kínál a kor építészeti kihívásaira, ötvözi a világon jelenleg forgalomban lévő valamennyi építőipari rendszer pozitív tulajdonságait. Lényege, hogy a falak és a födémek acél, illetve fa tartóvázra szerelt polisztirol habbetonból készülnek. Hőszigetelő és hőmegtartó képességük, tűzállóságuk kimagasló, nem igényelnek plusz szigetelést. A falszerkezet ugyanakkor „lélegzik”, nagyon jó a páradiffúziója, egészségügyi szempontból is ideális. Az építkezés gyors, s olcsó. A Löglen-építmények nem drágábbak, mint hagyományos anyagokból készült társaik.

Az épületek gyorsan elkészülnek, a falak polisztirol habbetonból állnak. Az épületek gyorsan elkészülnek, a falak polisztirol habbetonból állnak.

– Az épületek megfelelnek az A+ energiaosztály követelményeinek, de akár passzív házak is készülhetnek a technológiával. A megyében Recsken már készült egy Löglen-ház, cégünk most két ilyen épületen dolgozik Miskolcon. Hamarosan a Löglen-rendszerek észak-magyarországi képviselői leszünk – hívta fel a figyelmet az igazgató.

Szavazzon Ön is az Értékteremtő Vállalkozások közönségdíjára!

EGER „kas” Kft.
3300 Eger, Meder utca 26.
Telefon: 36/312-585; 36/515-138; 36/515-139
Mobil: +3620/9372-937; +3620/2031-770
Fax: 36/312-585
www.egerkas.hu
egerkas@egerkas.hu

Megyei Piactér