Friss hírek

2005.02.15. 10:06

Fodor Gábort pártelnöknek jelölte az SZDSZ V. kerületi szervezete

Ha eljön a megfelelő idő, el fogom dönteni, hogy mit választok - reagált Fodor Gábor, az Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) ügyvivője kedden egy televíziós műsorban arra a lapértesülésre, amely szerint egy budapesti szervezet pártelnöknek jelölte.

BAMA

Az SZDSZ V. kerületi szervezete 13:6 arányban Fodor Gábort pártelnöknek jelölte Kuncze Gábor jelenlegi pártelnökkel szemben a  hétvégén.

Fodor Gábor kedden a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában  azt is elmondta: nem indulna csupán azért elnökjelöltként, hogy ne  csak Kuncze Gábor jelenlegi pártelnökre lehessen szavazni.
"Az indulás mellett és az indulás ellen is hozhatók fel elég  (...) jelentős érvek" - jelentette ki.

Fodor Gábor szerint "most még bőven benne vagyunk az időben"; az  SZDSZ ügyvivő ezt arra az újságírói kérdésre válaszolta, lesz-e elég  ideje eldönteni, hogy elindul, és ha indul, felkészülni a pártelnöki  megmérettetésre. 

A napilap értesülése szerint a március 19-én Szegeden tartandó  tisztújítás előtt "az elnöki poszttal kapcsolatban felmerült Eörsi  Mátyás neve is", aki viszont az újságnak korábban úgy nyilatkozott,  hogy nem foglalkozik ezzel a kérdéssel.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!