ingatlanbazár

2021.06.27. 07:00

A hét ingatlana: ha nyár, akkor vízparti kisház! Mondjuk Adácson!

Tó, szellő, horgászat, pihenés! Mindezt egy 8,8 milliós nyaraló jelenlegi tulaja kínálja. Képek az adácsi házikóról kívül és belül, nem csak hal rajongóknak (de azért elsősorban nekik)!

HEOL

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Budapesttől 50 percre, az M3-as autópályán megközelíthető Adácsi tónál a tóparttól 5 méterre eladó egy közvetlen vízparti tetőtér beépítéses nyaraló. Kb 150 nm.-es telken jó szerkezeti állapotú 30 nm-es téglaház . Tetőszerkezete rendben, síkpalával fedve. A felső szinten háló erkéllyel, alul nappali- konyha és fedett terasz, kerti sütögető. A telken tároló házikó, és kerti wc. Áram bevezetve, víz a kertben fúrt kútról nyerhető.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A horgásztelep kiváló közbiztonságú, betörések nincsenek , köszönet a talpraesett tógazdáknak és az egymásra odafigyelő szomszédoknak. Rendszeres a tóban a halak telepítése, országos rekordokkal büszkélkedő halállománnyal. Napijegy vagy éves bérlet váltásra van lehetőség, sport és hús horgászatra egyaránt. Szervezett horgászversenyek és jó szomszédi kollektíva várja . Ritka lehetőség, érdemes elcsípni :)”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!