Bulvár-celeb

2023.04.24. 08:05

Lassan egy éve tart a gyász, Berki Krisztián édesanyja elmondta, hogy van most

Júlia egy évvel a tragédia után végre megtudhatja, miben halt meg a fia.

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Szomorú évforduló közelít: május 6-án lesz egy éve, hogy váratlanul elhunyt Berki Krisztián. A médiaszemélyiség édesanyja a mai napig nem tudott megbirkózni a gyásszal. Pedig tudja: vannak csoportok, ahol kibeszélhetné a fájdalmát, ő azonban inkább magába fojtja azt - írja a Bors.

– A mai napig nem fogtam fel, hogy nincs többé gyermekem, a mai napig lesem az ajtót, hátha belép. Nézem a telefont, hátha megcsörren… De csak a csend van, a gyermekem nem jelentkezik

Nyilván a gyászt mindenki másképp dolgozza fel, én magamba zárom, ezért nem is megyek el semmiféle csoportos terápiára. Nekem nem esne jól, ha másokkal is meg kellene osztanom, hogy mit érzek.

 Még akkor sem, ha tudom, hogy ugyanolyan szülők ülnek ott, mint én. Akik elvesztették a gyermeküket. Nagyon sokan vannak ám! – magyarázta a Borsnak Júlia asszony, aki azt is elárulta, hogyan tölti majd fia halálának az évfordulóját.

Hamarosan itt lesz a fiam halálának az első évfordulója. Felfoghatatlan, hogy már egy év eltelt. Hatodikán kimegyek hozzá a temetőbe, mi mást csinálhatnék?…

Találkozom majd Mazsival is és az unokámmal és végre belenézek azokba a papírokba. Azt beszéltük meg, hogy megnézhetem, és megtudhatom végre a pontos okokat. Bár sok találgatás napvilágot látott, és beszélnek mindenfélét az emberek, más érzés lesz a saját szememmel látni…

Nehéz lesz, de muszáj szembenéznem az igazsággal. Hátha valamiféle megnyugvást kapott ettől. Nem tudom. Félek is az igazságtól, de érzem, hogy muszáj lesz szembe néznem vele.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában