Bulvár-celeb

2024.02.04. 06:30

Undorító indokkal szabadult meg a kutyájától a híres modell

Az eb túl öreg ahhoz, hogy jól mutasson az Instagramon, legalábbis Katie Price szerint.

Illusztráció: Shutterstock

A házikedvenc "kiöregedett a szakmából", ezért adott túl rajta a brit modell, akinek már 5 kutyája, egy lova és egy kaméleonja is elpusztult. Míg a legtöbb ebet elütötte az autó, addig egy másik beszorult egy elektromos masszázsszékbe és megfulladt. Mostani házikedvencétől pedig gyomorforgató okokból vált meg - írja a Metro nyomán cikkében a Tények.hu.

Az előző években még petíciót is indítottak ellene az emberek, és kérvényezték a hatóságokat, hogy tiltsák el őt az állattartástól, a napokban azonban újra döbbenetes dolgot tett. Kiderült, hogy a modell azzal az indokkal adott túl legutóbbi kutyáján, hogy túl öreg és nem elég aranyos ahhoz, hogy az Instagram-oldalán szerepeljen.

 

Az influenszer köztudottan szeret aranyos kiskutyákat venni, és velük pózolni az Instagramon, de amikor elkezdenek felnőni, és meg kellene nevelnie őket, már nem érdeklik őt, és bűntudat nélkül túlad rajtuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában