Érdemes rápillantani

2024.02.21. 10:17

Új tarifarendszer indul: tájékoztató weboldal segíti a MÁV–Volán-csoport utasait

Az intézkedés 3,5-4 millió ember számára teszi olcsóbbá, egyszerűbbé és hozzáférhetőbbé a közösségi közlekedést Magyarországon. A magyar helyközi közlekedést érintő új tarifarendszer március 1-jén indul, a tájékoztató weboldal minden fontos információt tartalmaz.

MW

A magyar helyközi közlekedést érintő új tarifarendszer március 1-jén indul, a tájékoztató weboldal minden fontos információt tartalmaz

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

A MÁV–Volán-csoport tájékoztató weboldalt indított www.ujtarifa.hu címen az új bérlet- és kedvezményrendszerről, a 24 órás napijegyekről, a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásáról – közölte a MÁV szerdán az MTI-vel.

Felidézték, hogy március 1-jén indul a magyar helyközi közlekedés új tarifarendszere, amely 3,5-4 millió ember számára teszi olcsóbbá, egyszerűbbé és hozzáférhetőbbé a közösségi közlekedést Magyarországon, havonta akár több tízezer forintos megtakarítást eredményezve a családoknak.

A tájékoztató oldal külön részt szentel az új tarifarendszer alapját képező vármegye- és országbérletek felhasználási köre bővülésének, az új, 24 órás napijegyeknek, az egyszerűbbé váló kedvezményeknek, a korábbinál több utast megillető díjmentes utazási lehetőségeknek, valamint a Budapest és agglomerációja változó közösségi közlekedésének

 – ismertették a közleményben.

Az oldal egyik leglátogatottabb menüpontja várhatóan a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) lesz, amelyet a szerkesztők folyamatosan frissítenek és bővítenek az utasok által feltett újabb kérdésekkel – írták a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában