reality

2021.05.29. 09:09

Könnyes szemmel, meghatódva búcsúzott az Exatlon egri irodavezetője (videó)

Méltó csata után megköszönte Jósa Dani Kővári Viktornak, hogy ezt hozta ki belőle.

HEOL

Pénteken befejeződött az Exatlon Hungary Kővári Viktor számára. A verseny egri irodavezetője drámai csatában maradt alul Bajnok riválisa, Jósa Danival szemben. Miután kiderült, hogy a játék véget ér Viktor számára, csapattársai könnyek között búcsúztak a sportembertől.

Mondandója közben Kővári Viktor maga is elérzékenyült:

- Rengeteg gondolat és érzés van most bennem. Egyrészt gratulálok Daninak, nagyon nagy küzdő vagy és ott a helye a legjobb háromban. Csodálatos élményeket és érzéseket szereztem, rengeteg új barátra tettem szert. Számomra a Kihívók az új családom. Csak ismételni tudom magam: a fiúk és a lányok is rengeteg csodálatos élményt adtak számomra. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen élményeket megélhetek – fogalmazott Viktor.

- Megtanultam kimutatni az érzéseimet, megtanultam veszíteni, hiszen voltam nehéz napok, amikor fel kellett állni a padlóról és menni kellett tovább. Hatalmas nagy ajándék számomra, hogy itt lehettem a legjobb négyben. Azt szeretném, hogy idén a nőknél és a férfiaknál Kihívó-győztest avassanak – tette hozzá az egri versenyző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában