Totem

2021.09.02. 17:03

Az egri bombázó lett Varga Viktor állati ösztöneinek célpontja

Varga Viktor a minap hosszasan beszélt állati ösztöneiről, melyeknek végül az egri Oczella Eszter lett az elszenvedője. A férfi szokatlan dolgot tett.

Heol

A Szarvas lányok bizony keményen edzenek, ahogy az a TV2 műsorában is jól lásztik, nem csoda, hogy így a csapat egyik gyönyörű tagja, az egri születésű Oczella Eszter sokak figyelmét felkeltette, köztük az állatias ösztönein uralokodni egyre kevésbé képes Varga Viktorét is.

Viktor a minap éppen a szépséges Oczella Eszter és Csősz Bogi között pihent és beszélt különös érzéseiről – írja a borsonline.hu. A furcsa filozofálás, mely végül a tettek mezejére repítette őt, így indult:

„Itt azért farkastörvények uralkodnak. Azt kellene felmérni, hogy mi most a vadonban vagyunk, ahol egészen másképp működik az ember, mint egy meglévő társadalomban, ahol segítjük az elesetteket.”

Oczella Eszter ezt követően épp a copfját igazgatta, amikor Viktor hirtelen felült, és mélyen beleszagolt a hónaljába.

A lány nem hagyta szó nélkül tettét, jogosan számonkérte a férfin, mire az csak annyit felelt:

„Farkas vagyok, szagmintát vettem.”

Forrás: borsonline.hu

Az ösztönök azonban ennél is tovább vitték az énekes fantáziáját, ugyanis ahogy Eszter felkelt, Viktor nem tudott másfelé nézni, mint a lány formás fenekére, ennek hatására morogni kezett, majd így szólt:

„Na én megyek innen, mert veszélyes ez a terep.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában