Celebmustra

2022.07.24. 19:53

5 híresség, 5 poszt - celebjeink így vészelték át a kánikulát

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, kivel mi történt az elmúlt napokban.

HEOL

Kővári Viktor ezen a héten is jól érezte magát

Forrás: Instagram

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor a kánikulában is aktív volt, és folyamatosan látta el tartalmakkal követőit. Instagram-oldalán egyebek mellett egy nagy találkozásról is beszámolt kedvesével egyetemben. 

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka a lehető legjobb megoldást, vagyis a medencét választotta a rekkenő hőségben, és ezt Instagram-oldalán meg is osztotta követőivel.

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina a 40 fokban sem tétlenkedett, és kőkemény edzéssel ütötte el az időt Instagram-bejegyzése szerint.

Testvére, Eszter pedig örömmel számolt be arról, hogy a napokban elérte talán élete legjobb formáját. Instagram-bejegyzése szerint a következő napokban ugyan még lesz mit finomítani, a képek tanúsága szerint azonban érthető, hogy az egri születésű modell nagyon jól érzi magát a bőrében.

A hatvani kickbox-világbajnok, Rákóczi Renáta pedig egy tartalmas bejegyzéssel lepte meg követőit, amelyben a kitartás, az akarat és az elszántság fontosságára hívta fel a figyelmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában