Celebmustra

2023.04.23. 20:00

5 hevesi híresség, 5 poszt - sportolnak, tombolnak, gyógyulnak celebjeink

Heves vármegye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körbenéztünk, ki mivel töltötte idejét az elmúlt napokban.

HEOL

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka Ausztriában adja át magát a sportolási élvezeteknek, amelyről videót is készített a követőinek.

Az ugyancsak egri születésű modell, Oczella Krisztina megmutatta, hogyan is néz ki mostanság a reggelije. Mint azt az Instagram-bejegyzésében írta, igyekszik minden nap gyakorolni a pózokat, javítani a hibákon, illetve az aktuális formájához mérten beállítani az étrendjét.

Krisztina szintén modell testvére, Eszter másfél év után először úgy tölt időt egy szállodában, hogy nem főz és nem a saját ételeit eszi, hanem próbál pihenni, kikapcsolódni, jókat enni, inni, és közben persze formában maradni. Rajongóinak adott is néhány tippet, hogyan is kell ezt úgy csinálni, hogy közben ne vesszen kárba a kemény munka gyümölcse.

Az egri születésű Kozsó ismét hatalmas bulit csinált. – Sziasztok! 3 buliban - ismét és újra- full teltház. Veletek és Velem Együtt! Igazi Ámokfutók bulik voltak! Hatalmasat énekeltünk! - írta videós bejegyzéséhez.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Road zenekar eltűnt egy kis időre a nyilvánosság elől, nyomós okkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában