Celeb

2023.05.09. 20:14

Élete egyik legnehezebb időszakáról vallott Kozso + videó

Az egri születésű énekes kilenc év után szólalt meg élete egyik legnehezebb időszakáról.

HEOL

Kozso

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

2014 volt az év, ami mindent megváltoztatott Kozso életében. Két agyvérzés, két aneurizmaműtét és kóma után mindent újra kellett tanulnia - derült ki a Ripost cikkéből. Nem tudott beszélni, nem tudott járni, ráadásul nem sokkal később, kétlaki élete során Amerikában súlyos autóbalesetet is szenvedett. Egy hatsávos úton csapódott neki egy kisbusz, az ütközés következtében pedig két ember is az életét vesztette. Kozsót is csak az őrangyala mentette meg, bár így is súlyosan megsérült, eltört a gerince. A sok nehézség ellenére azonban most visszatért, a TV2 képernyőjén minden hétköznap este találkozhatnak vele a nézők a Párharc műsorában.

Sokakban felmerülhet azonban a kérdés, hogy biztonságos-e egy ilyen műsort bevállalnia a polihisztor művésznek. Nos, mint kiderült, egy komoly állapotfelmérés előzte meg a forgatásokat, ahol az orvosi stáb makkegészségesnek ítélte Kozsót. Sőt, a feladatok alkalmával is készenlétben állt a segítség, ha bárkinek szüksége lett volna rá.

– A forgatások előtt egy orvosi stáb felmérte a fizikai állapotunkat, és azt kell mondjam, még engem is meglepett az eredmény. Brutálisan jó formában vagyok szerencsére, úgyhogy félelmek nélkül vágtam neki ennek az egésznek. Ez azért is hatalmas szó, mert annak idején nekem mindent újra kellett tanulni. Beszélni, járni, röviden élni – kezdte a Ripostnak Kozso, aki a TV2 kamerái előtt kivételt tett, és élete egyik legnehezebb időszakába is beavatta a Párharc sztárpárjait. Mint mondja, már könnyű számára erről beszélni, de sosem fogja elfelejteni, hogy milyen törékeny is az élet.

– A műsorban is szóba került a múltam ezen része. Őszintén, én nem gondoltam erre évek óta, tulajdonképpen nem is jutott volna eszembe magamtól, ha nem hozzák fel a többiek. Már könnyen beszélek róla egyébként, az idő sokat segített ezen. Túl vagyok rajta, de azt sosem felejtem el, hogy milyen törékeny az élet. Bárkivel megtörténhet a baj, egy pillanat alatt. Én hálát adok az életemért, remekül vagyok, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen csodálatos nővel élhetek, mint Ágica – tette hozzá az egri születésű művész.

 

 

 

Címkék#Celeb#kozso

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában