Nagy tervek

2023.05.07. 10:12

Hat gyereket szeretne Kozso, aki már az esküvőjét tervezi

Kozso és Ágica belevágott a dolgok sűrűjébe, már a nagy napra és a családalapításra készülnek.

HEOL

Kozso és kedvese, Ágica

Forrás: Nagy Zoltán/Borsonline

Ahogy azt a Borsonline megírta, még év elején dobta le a bulvárbombát az egri születésű énekes, akiről kiderült, hogy újra rátalált a szerelem, méghozzá egy lányával egykorú hölgy személyében.

Az Ámokfutók frontembere akkor még nem szerette volna megmutatni kedvesét a nagyvilágnak, mesélni viszont már annál szívesebben mesélt róla. Mások mellett elárulta, hogy új szerelme nagy sportrajongó, aki nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy teljesíti a 6WMM-et, vagyis lefutja a világ 6 legnépszerűbb maratonját.

- Minden koncerten ott van mellettem. Mindenre odafigyel, az utolsó betűre, az ékezetre, mindenre, amikor megcsinálom a szöveget vagy éppen segít összepakolni a festményeim cuccait. Egyszerűen nem is tudom elképzelni, ez egy világcsoda nekem - mondta még februárban barátnőjéről Kozso.

Úgy látszik azonban, hogy már nem szeretné tovább titkolni, hogy ki is a szíve választottja, a páros ugyanis a Tények Plusz kamerái előtt mesélt a kapcsolatukról. Egyben ez volt Ágica első debütálása is a nagyközönség előtt.

A riportból kiderült, hogy már az esküvőt tervezik, és az is, hogy Ágica már kilencéves kora óta rajongója a zenésznek. Az 58 éves zenész újjászületett új kapcsolatában, azt mondta, semmi sem állhat a szerelmük útjába. Esküvőjükről egyelőre csak annyit árult el Kozso, hogy nagy meglepetésekkel készül.

– Már kitaláltam. Azt is, hogy hova, azt is, hogy mivel, csak nem mondhatom el, mert tényleg meglepetés lesz. Nem merném elmondani az összes információt, de nagyon durván kitaláltam. Azért, hogy ő is érezze, hogy semmire nem gondolt. Nem is fogja érezni – mondta a zenész, barátnője pedig hozzátette: párja mindig képes őt meglepni. A gyerekvállalással kapcsolatban pedig elárulták, hogy nagy családról álmodnak, Kozso elmondása szerint legalább hat gyereket szeretne.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában