Celebmustra

2023.06.18. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt - Kozsót műteni kellett, Lola a Hungaroringen járt

Összegyűjtöttük, hogy pontosan kivel mi történt az elmúlt napokban.

HEOL

A Pétervásáráról származó influenszer, Szabó Boglárka partizni ment barátnőjével. A rajongóknak annyira tetszik a fotó, hogy szinte szívecske tengerben úszik a komment szekció

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina idén először pancsolt egyet a Balatonnál. – Első Balcsizás idén. Tavaly márciusban mentem bele először a Balatonba…idén ez egy kicsit később sikerült, de a lényeg, hogy itt vagyunk és Kikit is megúsztattuk - osztotta meg gondolatait. 

Szintén modell testvére, Eszter nem tud elszakadni az edzéstől. Ennek eredménye, hogy elképesztő formában van és bármit is vegyen fel, mindenben meseszép. 

A szintén egri születésű Kozsot megműtötték. Meg is osztott követőivel egy fotót a kórházból. – A hétvégi bulikban én éneklek, ti tapsoltok! A Kedvesem és a Gésák segítenek - írta.

A hatvani születésű Lola pedig a Hungaroringen járt. – Már régóta ismerem Leviéket, de még sosem tudtam megnézni, milyen egy versenynap. Örülök, hogy itt lehettem, hatalmas élmény volt - áradozott az énekesnő.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Matey István/Hajdú-Bihari Napló)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában