Celebmustra

2023.08.13. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt – Az izmos fiúk keményen sportolnak, a lányok pihennek

Ezen a héten is összegyűjtöttük, mi történt az elmúlt napokban celebjeinkkel.

Heol.hu

A siroki származású MMA harcos, Borics Ádám a felkészüléséről osztott meg fotókat, amelyhez inspiráló gondolatot is fűzött követőinek. 

–  Le kell küzdeni néhányat a rossz napokból, hogy kiérdemeljük a legjobb napokat! - írta posztjához a ketrecharcos.

Az Eszterházy Károly Katolikus egyetem irodavezetője, a korábbi Exatlon-játékos Kővári Viktor  a Balatlon Táborban segítette dobogóra a csapatát.

– Ezen a héten tartottuk a Balatlon Tábor 3. turnusát! Ismét nagyon ügyesek és aranyosak voltak a gyerkőcök, csodálatos hetet zártunk! Nagyszerű érzés számomra, hogy megint az én csapatom nyert! Immáron 5. alkalommal sikerült a dobogó legfelső fokára vezényelni a sötétkék csapatot! Szép volt Kék Cápák! - írta bejegyzésében.

A gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna a horvátországi nyaralásának egyik legszebb pillanatát mutatta meg.

– Ezért a tengervíz színért megéri órákat utazni! A horvát tengerpartnak nincsen párja, én legalábbis még nem láttam tisztábbat és szebbet. A nyaralás utolsó napján suppal fedeztük fel a kemping melletti partszakaszt, és ilyen csoda helyeket láttunk. Még tengericsillagokat is találtam, narancssárgák voltak - számolt be Miléna az élményeiről az Instagramon.

Az Exatlon Hungary korábbi műsorvezetője, az egri születésű modell, Nagy Réka ugyancsak víz közelben pihen.

A hatvani Tündérszép, Balázs Lili is egy újabb, mesés fotóval lepte meg követőit. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában