Halloween

2023.11.03. 14:46

Egyszerre gyönyörű és para a kiskörei szépségkirálynő az átváltozás után + videó

Nánási Dorottya halloweeni átváltozása félelmetesen jól sikerült.

Heol.hu

A kiskörei szépségkirálynő, Nánási Dorottya gőzerővel készül a nemzetközi szépségversenyre, a Miss Intercontinentalra, amelyet idén Egyiptomban rendeznek meg december 15-én, erről korábban beszámoltunk portálunkon. Most a technika segítségével egy kicsit máshogyan is láthatjuk a korona tulajdonosát.

– A Halloween a királynő számára az év legizgalmasabb ünnepe. Az ilyenkor készült töklámpások, jelmezek és az édességek mind a gyermekkora emlékei közé tartoznak. A Halloween egy olyan alkalom, amikor igazán kreatívak lehetünk, főként dekoráció készítés tekintetében, valamint ilyenkor Dorottya általában almás pitét szokott készíteni Anyukájával - írja videós Facebook-bejegyzésében a Magyarok Világszépe - Szépségverseny oldala.

Legutóbb olyan fotót tettek közzé a kiskörei szépségkirálynőről, amelyen úgy tűnik, mintha csak levelek borítanák testét. Dorottya természetesen lélegzetelállítóan fest a fotón.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában